Κύπρου 3, Μεταμόρφωση - Αθήνα 6907540767, 6979238591 info@event-on.gr
hero image
 
  Catering
Event On | Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Catering Αθήνα
 
 

 


 

 
  Αναζητάτε την τέλεια λύση catering
για την εκδήλωσή σας;

Η επιχείρησή μας “Event On” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη, προσφέροντας εκλεκτές γεύσεις και υπηρεσίες που θα ευχαριστήσουν πλήρως εσάς και τους καλεσμένους σας.
 
     
  Με μια ποικιλία από παραδοσιακές και δημιουργικές γεύσεις, καθώς και επιλογές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις, τα μενού μας είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες.

Από κομψά και πλούσια ορεκτικά μέχρι λαχταριστά επιδόρπια, χορταστικά κυρίως πιάτα, απολαυστικά γλυκά, ποικιλία από ποτά και αναψυκτικά καθώς και ότι άλλο επιθυμείτε για την εκδήλωσή σας.
 
 
 
 
 
   
     
  Εξυπηρετούμε
H επιχείρησή μας, έχει τη δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε εκδήλωσης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας στην Αθήνα και σε όλη την Αττική, εξυπηρετώντας:
 
 
  Γαμήλιες δεξιώσεις
  Bachelor
  Αρραβώνες
  Βαπτίσεις
  Πάρτυ Γενεθλίων
  Παιδικά Πάρτυ
  Συνέδρια
  Εγκαίνια
  Εταιρικές Εκδηλώσεις
  Εκδηλώσεις Συλλόγων κ.α.
 
     
  Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος της εκδήλωσής σας, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που θα αφήσει τους καλεσμένους σας εντυπωσιασμένους.  
     
 
 
 
 
  Είμαστε εδώ 
για να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας!
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
Επιλέγοντας το catering μας, έχετε εξασφαλίσει την
ικανοποίηση των καλεσμένων σας!

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, οι έμπειροι σεφ μας, βάζουν όλη τους την τέχνη, χρησιμοποιούν τις καλύτερες πρώτες ύλες και ακολουθούν τα πιο αυστηρά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας προκειμένου να σας προσφέρουν γεύσεις που θα εκπλήξουν κάθε καλεσμένο σας.
 
 

 


 

 
     
 
Τύπος μενού:
  Μπουφέ Καθιστό
  Σερβιριστό Καθιστό
  Finger Food Cocktail
  Παιδικό Πάρτυ
  Κοινωνική Εκδήλωση
 
     
  Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας, είναι πάντα έτοιμο να συζητήσει μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες και να σχεδιάσετε το ιδανικό μενού για την εκδήλωσή σας.

Τα μενού, μεταφέρονται με σύγχρονα οχήματα, άψογα προετοιμασμένα και ολόφρεσκα όπου κι αν πραγματοποιείται η εκδήλωσή σας στην Αττική, ενώ το ευγενικό προσωπικό μας θα φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτηση κάθε καλεσμένου σας.
 
     
   
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την τέλεια εκδήλωση,που θα μείνει αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.