Κύπρου 3, Μεταμόρφωση - Αθήνα 6907540767, 6979238591 info@event-on.gr
hero image
 
 
     
 
Διοργάνωση Εκδηλώσεων & Catering Αθήνα
 
     
  Στην επιχείρησή μας “Event On” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, πιστεύουμε πως κάθε στιγμή είναι μοναδική και αξίζει να γιορτάζεται με τον καλύτερο τρόπο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό πάρτυ είτε για μια μεγάλη εκδήλωση, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάθε σημαντική στιγμή σας αξέχαστη και απολαυστική.

Με 19 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του catering και της διοργάνωσης εκδηλώσεων αλλά και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων σε όλη την Αθήνα, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Αττική.
 
     
   
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& επαγγελματισμό
 
 
 
  μπορούμε να αναλάβουμε όλων των ειδών εκδηλώσεων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Από παιδικά πάρτυ έως και πολυτελής εκδηλώσεις γάμου και επαγγελματικά συνέδρια να είστε σίγουροι ότι μαζί μπορούμε να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.  
     
  Διαθέτουμε εκλεκτά μενού, με τις καλύτερες προτάσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας αλλά και της διεθνής, βασισμένες πάντα στα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Με μια ποικιλία γαστρονομικών επιλογών που εκφράζουν τη δημιουργικότητα και τη γευστική αρμονία, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ικανοποιήση ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ολοκληρωμένη διαχείριση εκδηλώσεων
Η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει ακόμα την πλήρη διαχείριση κάθε λεπτομέρειας της εκδήλωσής σας αλλά και να σας προτείνει τους ιδανικούς χώρους για την πραγματοποιήση της εκδήλωσής σας στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
 
   
 
 
 
 
     
  Είμαστε
πάντα δίπλα σας!
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και να σχεδιάσετε μαζί μια εκδήλωση που θα εντυπωθεί στην μνήμη των καλεσμένων σας.  
     
     
  Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από το άγχος της οργάνωσης, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε κάθε στιγμή αφοσιωμένοι στη διασκέδαση και την επικοινωνία.  
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την τέλεια εκδήλωση,που θα μείνει αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.